My Book Haul in picture

fb_img_1486938680531

Ik kan het niet helpen, maar ik ben echt een boekenkoper…  lenen in de bibliotheek is blijkbaar niet voor mij …  dat is precies lezen op commando en als er iets is wat ik haat is het lezen op commando …  ik lees een boek wanneer ik voel dat het naar me staat te lonken in mijn boekenkast en niet wanneer er staat ‘je moet dit boek ingeleverd hebben binnen drie weken.  Het zou dus zomaar kunnen dat sommige boeken meer dan een jaar in mijn boekenkast staat alvorens hij in mijn handen blijft plakken tot de laatste pagina is omgeslagen.

augustus 2017:

**********************************************************************************

juli 2017:

************************************************************************************

juni 2017:

*************************************************************************************

mei 2017:

*******************************************

april 2017:

********************************************************************

maart 2017:

***********************************************************************

februari 2017:

***********************************************************************

Januari 2017:

***********************************************************************

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s