Welkom in Sientjes boekenwereld

Ik ben geboren in 1978 en woonachtig in het mooie Zuid-Limburg in België, namelijk in het supermooie Haspengouw.  Ik woon hier samen met mijn echtgenoot.

Ikzelf ben een getrouwde vrouw met een man die helemaal niets met boeken heeft, maar me toch de tijd en ruimte geeft om mijn grootste hobby en passie uit te oefenen.  We hebben zelf geen kinderen maar wel twee knotsgekke Engelse Buldoggen. Zina en Rambo, beide nu zeven jaartjes oud.

Sommige van mijn vrienden en familie zeggen soms dat ik “een klein probleem heb” met name lichtjes verslaafd aan het lezen van boeken en alles wat er bij kijken komt.  Als je mij zou laten doen, zou mijn heel huis ingericht zijn als één grote bibliotheek en de televisie zou het eerste object zijn dat de deur zou uitvliegen.

Mijn favoriete genres zijn voornamelijk thrillers, maar ik kan me ook laten wegzinken in Young-Adult (al ben ik hier precies een beetje aan het uitgroeien) en fantasy.  Ik ben niet de lezer die zich uitsluitend pint op haar favoriete auteurs, maar durf zeker eens zijsprongen maken naar nieuwe auteurs van andere genres. Tot mijn favoriete auteurs behoren zeker Karen Rose, Kathy Reichs, Karin Slaughter, Sterre Carron, Anja Feliers, Julie Kagawa, Marie Lu, Jussi Adler-Olsen, Jeffery Deaver, Stefan Ahnhem, Hakan Nesser … en nog wel enkele andere 🙂

In mijn dagelijkse leven ga ik full-time werken in de transportsector, waar het dus elke dag een race tegen de klok is en best wel stresserend kan zijn.  Om dus te ontspannen heb ik naast het lezen nog een tweede hobby, nl lopen.  En hoe lichtjes verslavend ben ik dan aan boeken als ik u zeg dat ik tijdens het lopen steevast een luisterboek afspeel 🙂

Deze blog is volop in ontwikkeling.  Verken hem helemaal vrijblijvend en heel veel plezier met mijn blog.

Groetjes

Sientje.