Goede dochter – Karin Slaughter

Goede dochter

Achtentwintig jaar geleden: Het zorgeloze leven van de zusjes Charlotte (Charlie) en Samantha (Sam) Quinn en hun ouders wordt wreed verstoord door een gruwelijke aanslag.  Hun moeder verliest daarbij het leven en hun vader wordt nooit meer de oude.

Heden:  Charlie – de klassieke ‘Goede dochter’ – is advocaat geworden, in de voetsporen van haar vader.  Dan is ze getuige van een nieuwe aanslag, en de details van het misdrijf halen de herinneringen naar boven die ze zo lang heeft geprobeerd te onderdrukken. Want de schokkende waarheid wil niet langer begraven blijven.

In deze stand alone neemt Karin Slaughter je mee in de psychologische moeilijke en confronterende wereld van Charlie en Sam.  Gaandeweg door het verhaal, ontdek je wat beide meisjes hebben meegemaakt en hoe ze het heden ervaren als er een moordpartij op hun vroegere school plaatsvindt. Hun gevecht met hun eigen demonen, de schuldgevoelens over het verleden naar elkaar toe, de moeilijke weg om terug met elkaar te communiceren,  hun ervaring met het corrupt systeem van de wetgevende machten en hun strijd om de dader voor de doodstraf te behoeden.

Dit boek heeft me vanaf het begin weten te boeien met een verrassend einde.

Karin Slaughter is een Amerikaanse thrillerschrijfaster.  Geboren in Georgië op 06 januari 1971 en vooral bekend van de ‘Grant County’ reeks, die ook wel de ‘Sara Linton’ reeks genoemd wordt. Tegenwoordig woont ze ik Atlanta.

Bron i.v.m. de auteur: Wikipedia

Productinfo:

ISBN:        9789402726800
Pagina's :  512
Uitg:        Harper Collins 13/06/2017
Paperback:   €19,99
E-book:      €13,99
Beoordeling:

Cover:     7
Schrijfstijl: 8
Originaliteit: 7
Spanning:   8
Plot:     7
Leesplezier:  7,5

Totaal:    7,41 of 3,70*

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s