Achter het licht – Elizabeth George

 

Achter het licht

 

Titel:   Achter het licht
Auteur:   Elizabeth George
ISBN:    9789022999837
Uitgeverij: A.W. Bruna - 08/11/2016
Reeks:   Fluistereiland #04
Pagina's:  336

 

Achterflap:

Seth Darrow is goudeerlijk, recht voor zijn raap en relaxed. De laatste tijd is zijn leven echter allesbehalve rustig…
Sinds zijn geliefde opa Grand een beroerte kreeg, heeft Seth alles in het werk gesteld om Grand weer thuis te krijgen, voor zijn tante misbruik kan maken van de situatie. Zij staat namelijk te popelen om Grands waardevolle onroerend goed in handen te krijgen.
Seth wil tevens zijn relatie met Prynne stabiliseren. Hij houdt van haar, maar heeft ze nu echt haar druggebruik onder controle?

Intussen is het leven gecompliceerd voor de andere bewoners van Whidbey Island. Derric heeft Rejoice teruggevonden, zijn zusje dat hij moest achterlaten in Oeganda, maar niemand – Rejoice incluis – weet dat ze zijn zusje is.
Jenn heeft ontluikende gevoelens voor haar teamgenoot Cynthia, iets wat haar streng christelijke moeder nooit zou goedkeuren. En Becca, die nog steeds onder een valse identiteit op het eiland woont, verbergt het grootste geheim van iedereen.

In dit laatste, razend spannende deel van de Fluistereiland-saga worden geheimen onthuld en harten gebroken – en sommige levens zullen voorgoed veranderen…

Mijn mening:

En de saga gaat verder. Er zijn enorm veel persoonlijke ontwikkelingen in dit deel, en dat werkt enorm positief voor het verhaal. Zoals de vorige delen, leest ook dit deel vlot weg. Maar verdikke… nu weten we het nog niet. De zoektocht naar Becca’s mama gaat verder…. en komt het nog goed tussen Becca en Derrick.? Kickt Prynne af???? Mijn nieuwsgierigheid is bij deze dus weer helemaal geprikkeld en word het weer wachten op het vijfde deel 😉

Beoordeling & Waardering:

Cover:		7
Schrijfstijl:	8
Spanning:	7.5
Plot:		7
Originaliteit:	7
Leesplezier:	7.5

Totaal:		7.33 of 3.66*

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s