Het jaar 2016

2016. Een jaar met ups en downs, maar ik vermoed dat dit voor iedereen zo wel is. We hebben gelukkige en minder gelukkige momenten, maar we proberen toch allemaal om er het beste uit te halen. Ik had me voorgenomen om meer me-time in te bouwen, want het is soms toch echt wel hectisch. En neen, ik heb geen kinderen 😄 maar wel 2 schatten van Engelse buldoggen die me meer dan bezig houden 😆.  

Wat was voor mij me-time?  Rustig genieten in mijn zeteltje, onder mijn fleece deken, af en toe een glaasje wijn en mijn boek omringd door mijn snurkende buldoggen.  Heerlijk verdwijnen in het verhaal van dat moment.  Het ene moment een young-adult, dan een thriller, al dan niet met het nodige bloed vergieten om ook eens een zijsprong te maken naar Fantasy.  Een genre dat ik dit jaar pas ontdekt heb en me eigenlijk best bevalt.  

Dit jaar heb ik ook de stap gezet naar het lezen in het Engels omdat helaas sommige reeksen die ik had niet meer vertaald werden naar het Nederlands.  Ondertussen heb ik toch al zo’n dertig Engelstalige boeken in mijn boekenkast staan en betrap mezelf er meer en meer op dat ik eerder naar Engelse boeken zoek dan naar Nederlandstalige boeken.  Ik vraag me nog steeds af of dat zo’n goede evolutie is voor het Nederlandstalige boek… 

In ieder geval, ga ik op mijn elan verder… voldoende me-time inbouwen en enkel de boeken lezen waarvan mijn hart sneller gaat kloppen als ik die eerste keer de achterflap lees, want er is zoveel goeds op de boekenmarkt dat ik ze allemaal niet gelezen krijg 😁 heb er nog zo’n 150 op mijn to-read list staan😂 ik kan dus wel verder in 2017 en weet nu al dat ik niet ga stoppen met kopen van boeken.  Het is gewoon schandalig… ik weet het…maar heb zelfs al eentje op mijn to-read list staan die pas in 2018 gereleased gaat worden.   Volgens mijn echtgenoot heb een klein probleem 😂 waarop ik geantwoord heb dat er geen remedie of pilletjes voor bestaan.

Mag ik jullie allemaal een gezond en gelukkig 2017 wensen, met voldoende me-time en geweldig goede boeken.

Vele groetjes

Sientje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s