Fire -Mats Strandberg & Sara B. Elfgren

18114350Titel:		Fire
Auteur:		Mats Strandberg & Sara B. Elfgren
Uitgever:	The Overlook Press
ISBN:		9781468306729
Reeks:		Engelsfors #02
Pagina's:	704
Taal:		Engels
Startdatum:	07/01/16
Einddatum:	14/01/16

 

 

Flaptekst:

As book two begins, Minoo, Vanessa, Linnea, Anna-Karin and Ida have been struggling with their own demons all summer long.  Now school is back in session, and whether they like it or not, the five Chose Ones must stick together stronger than ever before.  Evil is back in Engelsfors and it threatens to engulf everyone and everything – and only if the five girls accept their strengths and trust each other unconditionally will they have any chance of defeating it.

Cover:

Dit is er eentje die me enorm aangesproken heeft, denk dat het vooral met het kleurpallet te maken heeft deze keer.

Mijn mening:

Wat was het weer een plezier om helemaal opgeslorpt te worden in de wereld van de vijf meisjes.  Hoe hecht kan een vriendschap worden tussen meiden die elkaar eigenlijk in het begin niet konden uitstaan.  Hun strijd tegen de demonen, het elkaar leren vertrouwen en de onverwachte crushes die ontstaan, maar ook het verlies van vrienden.  Ik ben dan ook nieuwsgierig naar het volgende deel van deze reeks.  Zullen ze overleven?  Wie zal sterven?  Wie zal hen verraden en wie zal hen verrassen?

Dit boek is geschreven in een heel vlotte schrijfstijl waar geregeld het verhaal vanuit één van de personages verteld wordt.  Je merkt wel duidelijk wie aan het woord is of over wie het verhaal gaat.  Er komt hoegenaamd geen sleur in het verhaal voor en het eindplot was toch niet zo voorspelbaar als ik gedacht had.

Waardering & Beoordeling:

Schrijfstijl:	4
Cover:		4
Plot:		4
Originaliteit:	4
Leesplezier:	4.5
Spanning:	4.5

Eindtotaal:	4.2

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s